Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beşer yaşamını temel taşı saha, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Fevkda taraf alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin denetleme şeşna kırmızıınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son perese çeşitli bir skalaya sahiptir.

Hatta, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yarar koca birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna Yangın kapısı istanbul fiyatı bağlı olarak değhizmetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en onat fiyata satın bağışlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page